Inbäddade system

Begreppet inbäddade system (Eng Embedded Systems) innefattar alla typer av system där det ingår en processor som en vital del av produktens/systemets funktion. I de flesta fall är processorn och dess operativsystem dolda för användaren som bara ser ett användargränssnitt med knappar och kanske en display.

En helt annan variant på inbyggda system är industriella styrsystem där man kanske har en komplett Windows eller Linuxmiljö baserad på en Compact PCI- eller PXI-plattform.

Oavsett vilken typ av system du har i tankarna har vi kostnadseffektiva lösningar för ditt behov.

Kontakta oss för mera information >>
Läs mer om våra leverantörer för Embedded Systems >>

System-On-Modules eller Computer-On-Modules är ett samlingsbegrepp för moduler som har processor, minne och I/O-funktioner samlade på en plugin-modul för enkel integration i en produkt. En SoM kräver alltid ett bärarkort, standardiserat eller specialutvecklat.

Det finns flera aktiva standarder idag, exempelvis ETX, COM Express, QSeven, plus flera tillverkarspecifika format.

Läs mer >>

PC/104 är en kompakt, industrianpassad formfaktor med mycket stor spridning och många användningsområden. Här hittar du vårt sortiment av processor och I/O-kort.

Läs mer >>

Här hittar ni en hel serie med kompakta, robusta, fläktlösa HMI-datorer med Touchskärm för automation och inbyggda system.

En komplett inbyggnadsdator eller kanske bara ett processorkort och ett bakplan - vi har allt du behöver.

Läs mer >>

Flashdiskar är perfekta att använda i inbyggda system där snabbhet, tillförlitlighet och miljötålighet är viktiga egenskaper. Flashtekniken utvecklas mycket snabbt, samtidigt som priserna blir allt attraktivare. Industriella flashminnen finns i formfaktorerna Compact Flash, Disk On Module, 2,5" IDE och SATA, USB m.fl

Läs mer >>

Datorkort för inbyggnad

Inbyggnadskort med utmärkta prestanda för fläktlösa tillämpningar.