Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Combustion

Combustion Analyzer Systems

SIRIUSi Combustion Analyzer är ett system från DEWESoft® som används för motorforskning, utveckling och optimering och även för utveckling och provning av delkomponenter som t.ex. tändsystem, avgassystem och ventilstyrning.

Systemet består av SIRIUSi hårdvara och den välkända programvaran DEWESoft® för mätning och analys. Dewesoft stödjer både vinkel- och tidsbaserad sampling med sofistikerade algoritmer för att online eller offline beräkna värmeavgivning och andra termodynamiska parametrar.

Combustion analyser kan antingen användas i ett fordon (via INCA™ gränssnitt) eller också kan den integreras i en testrigg. Data kan också samlas in från andra källor som video, CAN, FlexRay, och XCP / CCP.

Om de kraftfulla funktionerna i Dewesoft för efterbearbetning inte räcker till kan data exporteras till flera olika filformat för vidare analys.

Förutom förbränningsanalys, kan systemet samtidigt utföra andra typer av mätningar som t.ex. mätning på elsidan på drivlinan i ett hybridfordon eller ljud- och vibrationsmätning. Allt är perfekt synkroniserat med  video och GPS-data.

Kort specifikation:

  • 8 analoga ingångar med givarmatning
  • Charge, IEPE, spänning, töjning, moment, temperatur
  • Två versioner: SIRIUSi-HS-CA: 16 bit, 1 MS/s för hög-RPM motorer eller SIRIUSi-CA: 24 bit, 200 kS/s för låg-RPM dieselmotorer
  • Direkt anslutning av  RPM sensor: InCar (t ex 60-2), Encoder, CDM + Trg
  • En isolerad höghastighets CAN—port
  • Utbyggbart kanalantal
  • Gränssnitt till Test-Bed och INCA™
  • CAN, FlexRay, GPS, Video
  • Samtidig online analys av: Torsional/rotationsvibration, Order tracking, Elektrisk effekt, Combustion noise, Ljudeffekt

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)