Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Mätprogram­varan DEWESoftX2

Avancerad och användarvänligt för datainsamling och analys!

Dewesoft X2 kombinerar mängder av kraftfulla funktioner med ett enkelt handhavande. Inom några minuter har du skapat dig din egen display, loggat data till fil, exporterat och skrivit ut en rapport. Det finns en manual men den behöver du troligen inte använda. Ett Dewesoft-system kan även fjärrstyras via nätverk, Internet eller till och med via en surfplatta.

Funktionaliteten kan utökas med plug-in moduler och vi skriver även kundspecifika
moduler för att koppla olika typer av extern utrustning till Dewesoft.

I Dewesoft har användningen förenklats för att minimera risken för misstag, utan att ge avkall på avancerade och kraftfulla funktioner.

Dewesoft kan sammanfattas med orden:  Anslut instrument och givare - Mät och lagra – Analysera och exportera.

Anslut instrument och givare

När du ansluter SIRIUS eller DEWE-43 till datorn startar Dewesoft Launcher som ”autodetekterar” den anslutna hårdvaran innan Dewesoft X2 startas. Det behövs inte längre någon tidsödande och komplicerad hårdvarusetup.

Dewesoft X2 har stöd för TEDS-givare. Den kompletta givarkonfigurationen med kalibreringskonstanter lagras i givaren och laddas automatiskt när givaren ansluts nästa gång.

Mät, visualisera och lagra

Dewesoft X2 loggar och tidsstämplar data från analoga och digitala givare, räknare, videokameror, IR-kameror, CAN, GPS, IRIG B och många andra signaler helt synkront. Lagra mätdata med datahastigheter högre än 200 MB/s. Även vid dessa höga hastigheter kan stora mätfiler öppnas på några sekunder för ytterligare bearbetning och analys.

Dewesoft har avancerade triggfunktioner som ger dig möjlighet att endast lagra de delar du är intresserad av. 

Dewesoft har alla displayfunktioner som behövs för realtidsvisning och analys. Här finns recorder, FFT, scope, analog/digital meter, video, 2D/3D-graf och mycket mer. Möjligheten att visualisera mätdata med synkron video är en av de mest uppskattade funktionerna.

Analysera och exportera

Dewesoft X2 har kraftfulla funktioner för databearbetning. Du kan lägga till avancerade matematiska funktioner för realtidsberäkning eller efterbearbetning av tidigare lagrade data. Här finns matematik, filter, FFT, statistik, human vibration, elkvalitetsanalys, order tracking, ljudanalys, effektberäkningar, combustion-analys med mera.  

Mätdata kan exporteras till de flesta format för vidare analys. En extra finess är kopplingen till Google Earth så att man kan se var och hur en testkörning gjordes.

In- och utgångar

Analoga utgångar

Dewesoft X2 kan med Dewesofts instrument logga alla typer av signaler som spänning, ström, temperatur, vibration, bryggor, mm. Ett system kan ha upp till 2000 ingångar med samplingsfrekvenser från kS/s upp till MS/s och de flesta ingångstyperna har stöd för automatisk givaridentifiering TEDS.

GPS

GPS-teknik används i tre huvudsakliga tillämpningsområden:
Hitta positionen på i tre dimensioner, bestämma hastigheten hos en objekt och att få exakt absolut tidsinformation .

DEWESoft X2 använder alla tre områden. Stöd finns för allt  från enkla NMEA-kompatibla GPS:er till avancerade GPS-assisterande IMU:er med datahastigheter upp till 500 Hz.

Räknaringångar

De så kallade super-räknare som finns på DEWE-43A och SIRIUS kan användas för alla typer av räknaroperationer såsom händelseräkning, tidsmätning, frekvensmätning, inkremental enkoder, mm med ett mycket noggrant resultat.

Räknaroperationerna utföres på en intern 102,4 MHz tidsbas oavsett vilken  samplingsfrekvens för närvarande används.

Verktyg

Teknisk specifikation


  • Synkron datainsamling av analog in,räknare, video, GPS, CAN
  • ”Autodetektering” av Dewesofts datainsamlingssystem
  • Inbyggd givardatabas med TEDS-stöd
  • Avancerade trigger- och matematikfunktioner
  • Upp till 200MB/s lagring till hårddisk
  • Synkron videosupport
  • Mängder av exportformat som Matlab, Excel, RPCIII, ASCII, IDEAS, Google Earth m.fl
  • Fjärrstyrning och GPS-synkronisering av distribuerade system

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)