Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

System Technologys kundtidning - Mätressen

Mättekniska nyheter ges ut av oss på System Technology Sweden AB.

Ansvarig utgivare: Richard Klingspetz

Förändringens vindar

27 Nov 2017

PRODUKTARTIKEL - MÄTPRODUKTER

Att tillvaron förändras är något man får räkna med i dessa dagar. Efter många framgångsrika år då vi arbetat upp Dewesoft till en marknadsledande position har Dewesoft nu beslutat att starta ett eget säljkontor i Sverige, om än litet. Vi fortsätter dock att serva våra kunder med både försäljning, support och lokal logistik runt Dewesofts produkter. Förutom 30+ års erfarenhet så har vi ett brett sortiment av givare och kringtjänster för att inte tala om alla högkvalitativa mätsystemprodukter och mätförstärkare från Dewetron. Kompletta systemlösningar och bra support är vår styrka.

Vi ser även fortsatt stora framgångar inom segmentet fläktlösa industridatorer där vi har ett mycket brett sortiment som ständigt utökas. Därtill kommer två nya leverantörer av industri-SSD med inbyggd UPS för dataskydd vid strömavbrott. Här kan vi leverera kompletta maskiner med alla komponenter klassade för -40°C till +85°C i drift.

Vi har två trevliga nyheter i detta utskick. Den första är vår akustiska kamera ACAM 120 en perfekt kompanjon när man letar efter ljud eller oljud som ställer till problem. Den andra är Titan 8, en kompakt liten logger med färgskärm och 8 universella ingångar, perfekt som en liten servicelogger. Den finns tillgänglig i vår webbshop med en attraktiv prislapp.

Julen närmar sig snabbt så jag vill passa på att önska alla kunder och partners en riktigt skön och avkopplande helg!

Richard Klingspetz

Kontakta oss

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)