Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

MINITAUR-S kompakt allt-i-ett DAQ-instrument

MINITAUR-S är fullpackad med den senaste tekniken och är ett perfekt allt-i-ett instrument med kompakta mått. Den är baserad på SIRIUS dual core ADC-teknik och erbjuder ett dynamiskt omfång av 160 dB. MINITAUR-S har åtta universella analoga ingångskanaler, åtta högprecision räknaringångar och en CAN port för fordonstillämpningar.

MINITAUR-S

MINITAUR-S är fullpackad med den senaste tekniken och är ett perfekt allt-i-ett instrument med kompakta mått. Den är baserad på SIRIUS dual core ADC-teknik och erbjuder ett dynamiskt omfång av 160 dB. MINITAUR-S har åtta universella analoga ingångskanaler, åtta högprecision räknaringångar och en CAN port för fordonstillämpningar.

0

SEK

Byggd ur ett solitt block av aluminium är MINTAUR-S robust och kompakt. Måtten är endast 266 x 139 109 mm. Den är perfekt instrument för mobila och / eller flygande applikationer som kräver en liten men kraftfull och tillförlitlig datainsamlingsenhet. MINITAUR-S kan byggas ut med med batterimodulerna BPi2 och BPi4 samt övriga instrument i SIRIUS-serien.

Specifikation


•  Integrerad kraftfull PC-dator •  Universella ingångar för töjning, spänning, ström, MSI-adaptrar
•  Intern ¼-brygg- och ½-bryggkomplettering •  Programerbar givarmatning
• Löstagbar SSD
•  Expanderbar med SIRIUS

Inbyggd PC

MINITAUR-S har en kraftfull integrerad PC-dator (Intel Core i3) med standardgränssnitt som LAN, WLAN, VGA och HDMI. Den har fyra USB3-portar och ytterligare två USB2-portar samt en löstagbar SSD för snabb dataöverföring.

MINITAUR-S frontpanel

MINITAUR-s bakpanel

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)