Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Element HT

Trådlös datalogger för fukt och temperatur

Pris:

4 400

SEK

Antal

Art.nr.: Element-HT

Trådlös  datalogger för fukt och temperatur med LCD-skärm och externa givare.

Mätstorhet: Temperatur, Fukt
Loggertyp: Inbyggd givare, Trådlös, LCD Display
NIST: NIST-kalibreringscertifikat ingår

The Element HT är en tvåvägs trådlös datalogger för temperatur och fukt med  inbyggd LCD-skärm. Den är avsedd för miljörelaterade mätningar som HVAC samt övervakning av växthus och lagerutrymmen.

Loggern har externa givare för fukt och temperatur (Pt100) vilket ger en snabb svarstid för bägge storheterna. Via den lättlästa LCD-displayen presenteras såväl momentanvärden som min, max och medelvärde för en snabb överblick.

För fjärrövervakning av exempelvis växthus eller lager kan aktuella mätvärden överföras i realtid till en central PC, alternativt kopplas till MadgeTech Cloud  där alla mätvärden finns tillgängliga via Internet. Loggern kan överföra mätvärden på upp till  150 meter inomhus. Alla mätvärden lagras i loggerns internminne vilket garanterar att inga data förloras vid ett eventuellt strömavbrott.

Element HT  har dessutom programmerbara alarmnivåer för både temperatur och fuktnivåer. När en larmnivå överskrids så får man både en ljudsignal och en larmindikator på displayen. Via mjukvaran kan man få både textmeddelanden och epost-meddelanden.

Element HT kan användas som en fristående trådlös dataloggen men den kan också vara en del i ett större system med hundratals noder via MadgeTech mjukvaran som ständigt utvecklas med nya funktioner. Här finns kraftfulla analysfunktioner, statistik och grafiska presentationer av mätdata. Här finns även funktioner för export till  Excel®, annotering, digital kalibrering m.m.

Tillverkare: MadgeTech

Tillbehör/Relaterade produkter

 

RFC1000 Cloud Relay -CE

Ethernethub med RFC1000 för Cloud Interface Kan användas med följande loggrar RFOT, Therm

6 890

SEK

Logger­mjukvara

Ingår för samtliga MadgeTech-loggrar. Lätthanterad Windowsbaserad

0

SEK

RFC1000-CE

Mottagare/repeater för trådlösa dataloggrar i RF2000A, RFOT och Therm-A-Lert-serierna.

2 200

SEK

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00

Få vårt NYHETSBREV !
Ta del av nyheter och erbjudanden