Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Över 30 år i mätteknikens värld!

System Technology Sweden AB startades 1986 och är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping. Vi är finansiellt stabila och är idag totalt 5 anställda.
System Technology vänder sig till företag som är i behov av flexibla lösningar inom områden som  industriell mätteknik, industridatorer och inbyggda system.
Vi levererar mättekniska lösningar som underlättar och effektiviserar konstruktion, utprovning och underhåll av produkter inom tillverkningsindustrin. Vi erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!
  • Vi har ett av marknadens bredaste mättekniska produktprogram!
  • Vi erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!
  • Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.
Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)