Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Leverantörer

ADDI-DATA

ADDI-DATA har ett brett sortiment med styr och mätprodukter för användning i inbyggda system. Det innefattar förutom kort även Linuxbaserade systemplattformar.

Produktkatalog >>

AEP

AEP erbjuder ett brett sortiment med högkvalitativa givare och instrumentering för tryck, kraft, vikt och moment.

AKCP

AKCP är världens största tillverkare av SNMP-baserade övervakningssystem för datorhallar och it-infrastruktur.

Amplicon

Amplicon är en ledande tillverkare av rackmonterade industridatorer för 24/7-drift. Här finns varianter från 1U och uppåt med ISA, PCI och PCIe expansion och kraftfulla processorer.

AST

AST är en snabbt växande tillverkare av tryckgivare med mycket hög kvalitet till rimliga priser. AST har ett mycket brett sortiment av tryckgivare och transmittrar som täcker allt från priskänsliga OEM-applikationer till Ex-klassade (ATEX) miljöer med tuffa krav. 
Tillämpningar:AST-givarna är speciellt lämpade för applikationer där man har stora temperaturvariationer och tryckstötar eller där man inte kan tillåta någon risk för silikonläckage. Därutöver finns flera specialgivare för system med vätgas, exempelvis bränsleceller där stora krav på stålkvalitet och dimensionering behövs för att undvika haveri/skador på givare genom väteförsprödning.

Calex

Calex är specialister på beröringsfri temperaturmätning och har ett bra sortiment med IR-givare för temperaturer upp till 1500 ºC

Compulab

Compulab är specialiserade på konfigurerbara CoM-moduler för medelstora och stora volymer. De täcker allt från mycket strömsnåla till högprestandamoduler med ARM och x86 som plattformar.

Dewesoft


Dewesoft

Dewetron

Dewetron har portabla och stationära datainsamlingssystem från 4 ingångar till tusentals ingångar. Unik signalkonditionering med isolation och hög bandbredd för nästan alla signaltyper. Avancerade mätkort med parallella A/D-omvandlare och antivikningsfilter. Kraftfull och lättanvänd programvara.

E.F.E

L´Essor Francais Electronique (E.F.E) har ett brett utbud av bryggbaserade givare bland annat precisionstryckgivare, miniatyrtryckgivare och lastceller.Tryckgivarna är det som vi fastnat för. Här finns modeller för höga temperaturer (upp till 260°C), miniatyrvarianter med diameter ned till 10 mm, givarmaterial som 316L och Titan etc. Ett intressant exempel är den barometriska givaren PTA220 med 800-1200 mbar mätområde och utsignal 0-5 V. Bland E.f.E:s kunder återfinns bl a militära användare, flygindustri m.fl.

Instrunet

Instrunet

Macro Sensors

Våra robusta precisionsgivare för längd, rörelse och vinkel kommer från Macro Sensors.

MadgeTech

MadgeTech är specialister på små batteridrivna loggrar för temperatur, tryck, fuktighet m.m

MeasX

Mät- och analysprogrammet DASYLab kommer från MeasX. Skräddarsydd mätdatainsamling, beräkning och presentation utan programmering! 

Microstar

Microstar är pionjärer inom området processorbaserade mät- och styrkort som kan hantera realtidskritiska tillämpningar direkt på mätkortet med ett enkelt kommandospråk, DAPL som kan användas från alla vanliga utvecklingsmiljöer, inklusive LabVIEW, Matlab och Python.

MMF

MMF har ett brett sortiment av accelerometrar, instrument och signalkonditionering för vibrationsmätningar. MMF har dessutom kalibreringsutrustning för acceleration.

Transera

Transera har utvecklat en Windowsversion av HP "Rocky Mountain Basic" som har använts för utveckling av datorbaserade testsystem i årtionden.

Vecow

Vecow är en innovativ utvecklare av fläktlösa industridatorer för mobila och stationära system i absolut toppklass. Här finns allt från små kompakta system till  mobila prestandaplattformar för videotillämpningar med upp till 18 GbE. 

Weisang

Från Weisang kan vi erbjuda analysprogrammet FlexPro som är ett av marknadens mest innovativa och lättanvända analysprogram.

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)