Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Bloggarkiv

Här hittar du våra tidigare blogginlägg. Trevlig läsning!

2017-11-27 11:46
Förändringens vindar

Att tillvaron förändras är något man får räkna med i dessa dagar. Efter många framgångsrika år då vi arbetat upp Dewesoft till en marknadsledande position har Dewesoft nu beslutat att starta ett eget säljkontor i Sverige, om än litet. Vi fortsätter dock att serva våra kunder med både försäljning, support och lokal logistik runt Dewesofts produkter. Förutom 30+ års erfarenhet så har vi ett brett sortiment av givare och kringtjänster för att inte tala om alla högkvalitativa mätsystemprodukter och mätförstärkare från Dewetron. Kompletta systemlösningar och bra support är vår styrka.

Vi ser även fortsatt stora framgångar inom segmentet fläktlösa industridatorer där vi har ett mycket brett sortiment som ständigt utökas. Därtill kommer två nya leverantörer av industri-SSD med inbyggd UPS för dataskydd vid strömavbrott. Här kan vi leverera kompletta maskiner med alla komponenter klassade för -40°C till +85°C i drift.

Vi har två trevliga nyheter i detta utskick. Den första är vår akustiska kamera ACAM 120 en perfekt kompanjon när man letar efter ljud eller oljud som ställer till problem. Den andra är Titan 8, en kompakt liten logger med färgskärm och 8 universella ingångar, perfekt som en liten servicelogger. Den finns tillgänglig i vår webbshop med en attraktiv prislapp.

Julen närmar sig snabbt så jag vill passa på att önska alla kunder och partners en riktigt skön och avkopplande helg!

2017-06-13 09:09
Vår bästa tid är nu!

Trots en fortfarande ganska turbulent omvärld kan vi se tillbaka på 2016 som det
bästa året under våra nu drygt 30 år i branschen. Vi hade god hjälp av en bra inneliggande orderstock följt av en ganska normal orderingång under resten av året.

Av våra produktsegment är mätsystemen baserade på Dewesoft X2 en fortsatt stor framgång men fläktlösa industridatorer är också ett segment som har ökat kraftigt och där vi ser en stor potential för tillväxt i år och under kommande år.

Nu är vi äntligen, efter mer än ett års arbete, framme vid lansering av vår nya hemsida. Det är en så kallad responsiv hemsida som även fungerar på telefoner och plattor. Här finns nu en integrerad webbshop där vissa produkter går att beställa direkt, andra har riktpriser med möjlighet att begära offert. Vi hoppas att denna nya plattform kommer att upplevas som både informativ och lättillgänglig. Era synpunkter tar vi tacksamt emot.

Vi ser nu fram emot skön sommar och ett fortsatt gott samarbete under resten av 2017!

2016-11-03 15:37
Vi fyller 30 år!
När jag lämnade Tektronix och startade företaget 1986 så hade IBM PC funnits i knappt fem år. De datorbaserade mätsystem som då fanns var nästan alltid baserade på dyra HP 9000 arbetsstationer med ”Ro

När jag lämnade Tektronix och startade företaget 1986 så hade IBM PC funnits i knappt fem år. De datorbaserade mätsystem som då fanns var nästan alltid baserade på dyra HP 9000 arbetsstationer med ”Rocky Mountain Basic”, RMB, som programspråk och GPIB som länk mot instrumentvärlden. Det konceptet fungerade i många år men har sedan dess allt snabbare ersatts med PC-baserad teknik. Det har varit en fantastisk resa att vara delaktig i när det gäller teknisk utveckling, men även som resa genom alla konjunkturcykler, både höga och låga. Det är ett fåtal företag i vår bransch som har klarat hela resan utan att bli uppköpta eller nedlagda och jag känner en stor stolthet över mina fantastiska medarbetare som gjort detta möjligt. Därtill också leverantörer som ligger i den absoluta framkanten av teknikutveckling. Jag har således all anledning att se framtiden an med tillförsikt. Detta jubileumsår ser ut att bli vårt bästa någonsin tack vare en stor inneliggande orderstock vid årsskiftet och en bra orderingång i början på året. Jag vill självfallet också tacka våra fantastiska kunder för ett mycket gott samarbete under alla dessa år.

2015-06-03 11:23
Julskinkan är ett minne blott
Dags att dra igång efter denna riktiga långledighet över jul- och nyårshelgerna. Vi kan se tillbaka på ett mycket framgångsrikt 2014, trots all osäkerhet som har funnits på marknaden. Kunder med höga

Dags att dra igång efter denna riktiga långledighet över jul- och nyårshelgerna. Vi kan se tillbaka på ett mycket framgångsrikt 2014, trots all osäkerhet som har funnits på marknaden. Kunder med höga krav, ett starkt produktsortiment i kombination med vår samlade kunskap, gjorde 2014 till vårt bästa år någonsin. Våra kunder ställer stora krav på oss och det sporrar oss till att hela tiden förbättra hur vi arbetar. Våra produkter utvecklas hela tiden i en ständig dialog baserad på våra kunders erfarenheter ute i verkligheten.

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)