Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

16 May 2017 Maria Gustafsson

»sensorProbeX+

SNMP-baserade, modulära övervakningssystem för datorhallar och andra kritiska miljöer

sensorprobeX+ är den senaste generationen av prisvärda SNMP-baserade övervakningssystem för IT-infrastruktur från AKCP som kombinerar övervakning av temperatur, fukt, rök, vatteninträngning, fläktar, UPS, skalskydd för lokaler och apparatskåp och mycket mera.

Det moduluppbyggda systemet består av en processordel med 4 autokonfigurerande givaringångar en Ethernetport samt en expansionsport som även stöder Modbus TC/P.

Expansionsmoduler finns för både analoga och digitala I/O. Alla givare och all expansion ansluts med RJ45-kontakter och alla givare övervakas kontinuerligt. Systemet kan expanderas till maximalt 150 givare.

Ett avancerat larmsystem med olika larmnivåer gör att man kan gradera larmen på ett effektivt sätt. Ett larm kan antingen kopplas till en enskild händelse eller en kombination av händelser. Varje givare har fyra larmnivåer, ±varning eller ±larm. Larm kan skickas som SNMP-traps, SMS/MMS eller e-post och systemet stöder även tidsbaserad larmeskalering. Ett larm kan även aktivera reläer och digitala I/O för styrning eller nedstängning av kritiska funktioner.

Systemet är kompatibelt med alla etablerade övervakningssystem som HP OpenView, IBM Tivoli, CA Unicenter TNG, Nagios, WhatsUp Gold, Logalot, MRTG m.fl.

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT vid order över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00

Få vårt NYHETSBREV !
Ta del av nyheter och erbjudanden