Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

30 May 2017 Maria Gustafsson

Vår bästa tid är nu!

Trots en fortfarande ganska turbulent omvärld kan vi se tillbaka på 2016 som det
bästa året under våra nu drygt 30 år i branschen. Vi hade god hjälp av en bra inneliggande orderstock följt av en ganska normal orderingång under resten av året.

Av våra produktsegment är mätsystemen baserade på Dewesoft X2 en fortsatt stor framgång men fläktlösa industridatorer är också ett segment som har ökat kraftigt och där vi ser en stor potential för tillväxt i år och under kommande år.

Nu är vi äntligen, efter mer än ett års arbete, framme vid lansering av vår nya hemsida. Det är en så kallad responsiv hemsida som även fungerar på telefoner och plattor. Här finns nu en integrerad webbshop där vissa produkter går att beställa direkt, andra har riktpriser med möjlighet att begära offert. Vi hoppas att denna nya plattform kommer att upplevas som både informativ och lättillgänglig. Era synpunkter tar vi tacksamt emot.

Vi ser nu fram emot skön sommar och ett fortsatt gott samarbete under resten av 2017!

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT vid order över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00

Få vårt NYHETSBREV !
Ta del av nyheter och erbjudanden