Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Mätsystem och datalogger

Mätsystem och dataloggers hittar du här! Vi har ett brett sortiment för loggning av alla typer av givarsignaler, räknare/ inkrementalenkoder, CAN-buss, video, mm.
Fristående mätsystem/dataloggrar från Dewetron

Vi har ett stort sortiment av  fristående dataloggrar för temperaturmätning med termoelement eller Pt100, alltifrån små enheter med ett fåtal mätpunkter, ända upp till stora distribuerade mätsystem med tusentals mätpunkter. Här finns även batteridrivna specialloggrar för exempelvis validering av autoklaver där loggern måste klara över 100 ºC i omgivningstemperatur.

Söker du en USB-ansluten datalogger så är chansen stor att du hittar den i vårt sortiment. 

EtherCAT är idag en väl etablerad standard för industriautomation med realtidskrav. Med EtherCAT så får man kommunikation, strömförsörjning och synkronisering i en och samma kabel med upp till 100 meter mellan modulerna.

Dewesoft erbjuder flexibla mätsystem från några få kanaler upp till hundratals kanaler. Ingångarna har antivikningsfilter och är simultant samplade. Samplinghastigheten är 200 kS/s eller 1 MS/s. Anslut följande signalkällor:

  • IEPE-givare
  • Bryggor
  • Spänning/Ström
  • Högspänning 1200V
  • Video
  • CAN, XCP, CCP, OBDII, FlexRay
  • Räknarsignaler, varvtalsgivare
  • mm.

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)