Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Plattformar för inbyggda system

Vi levererar industriella fläktlösa datorplattformar för embedded- och automationsmarknaden från flera leverantörer. Plattformarna är oftast "Barebone" där vi kan bestycka med olika processorer, minne, SSD/HDD, 3G/4G, GPS och WiFi som exempel.

Under denna kategori har vi flera olika modeller av kompakta mini-datorer som är  idealiska att använda som router/gateway/brandväggar, professionella multimediaservrar, i signagesystem, informationstavlor, som navigeringsdator i båtar, som hemmaserver, i skolor, bibliotek m.m.

Här hittar du datorer med prestanda i toppklass med processorer som Xeon och Core i7/i5/i3 för tunga beräkningar, videoövervakning, transportsystem och industriautomation. Alla maskiner har dubbla oberoende nätverksportar och vissa maskiner har upp till 9 oberoende portar, med eller utan PoE+ för nätverkskameror.

Här hittar du utbyggbara datorer med bra prestanda, från Atombaserade till Core i7/i5/i3 för beräkningar, videoövervakning, transportsystem och industriautomation. Alla maskiner har dubbla oberoende nätverksportar och vissa maskiner har flera oberoende portar, med eller utan PoE+ för nätverkskameror. Det finns varianter med både PCI- och PCIe-kortplatser för mätkort, grafikacceleration eller andra specialkort.

Många av våra datorer i de olika segmenten har möjlighet till DIN-montage, från Atombaserade till Core i7/i5/i3. fitlet-serien från CompuLab är den minsta men har ändå fyrkärnig AMD-processor med bra prestanda. Den kompakta SPC-serien från Vecow finns med processoralternativ upp till Core i7/i5/i3. Samtliga maskiner har rikligt med I/O för industritillämpningar och kan levereras med utökade temperaturområden -40° till +70°C

Kontaktpersoner

Richard Klingspetz
013 - 35 70 38
richard@systemtech.se

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)