Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

LEDARE


Förändringens vindar

Att tillvaron förändras är något man får räkna med i dessa dagar. Efter många framgångsrika år då vi arbetat upp Dewesoft till en marknadsledande position har Dewesoft nu beslutat att starta ett eget säljkontor i Sverige, om än litet. Vi fortsätter dock att serva våra kunder med både försäljning, support och lokal logistik runt Dewesofts produkter....

Vi nöjer oss inte med att rea i en dag, vi kör året ut!  Nedan hittar du ett urval av våra rea och introduktions-produkter.
Titta in och fynda >>

Inga produkter hittades

Inga produkter hittades

ARTIKLAR


Den akustiska kameran ACAM 120 har en matris av noggrant matchade mikrofoner, här 40 stycken, 24-bitars digitala mikrofoner som tillsammans med avancerade DSP-processorer skapar en realtidsbild av ett akustiskt fenomen. I

Akustisk kamera från Signal Interface Group

En akustisk kamera är ett oumbärligt hjälpmedel när man letar efter källan till ett missljud eller störning. Fram till nu har det varit en dyr investering som har begränsat användningen inom många omr

Universallogger med färgpekskärm - Titan S8

Kompakt fristående universell datalogger med 5” pekskärm i färg

Titan S8 är en ny 8-kanalig lättanvänd handhållen multifunktionslogger utmärkt för felsökning och underhåll.

Nya IEPE strömkällor från MMF

Sedan tidigare har MMF haft enkla IEPE strömkällor i sortimentet som möjliggör anslutning av exempelvis accelerometrar till nästan vilket spänningsmätande snabbsamplande instrument som helst. Nu har d

Robust, noggrann EtherCAT-modul för isolerad temperatur- och spänningsmätning

KRYPTON 8xRTD och 16xRTD är mätmoduler med 8 respektive 16 ingångar för temperaturmätning som även mäter spänningar i två mätområden, 100mV och 1V.

Mät termoelement med DEWE-43 och CPAD2-TH8-K

Våra DEWE-43 kunder har ofta behov av att även mäta temperaturer utöver de spänning/ström/bryggivare som den oftast används med.

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)