Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

SNMP-övervakning 

Nätverksbaserade övervakningssystem för kritiska installationer

Med sensorProbe+ och securityProbe- systemen från AKCP sköter man övervakning av temperaturer, fukt, vatteninträngning, säkerhetskontakter, nätspänningar, UPS-aggregat, batteribackuper och  ONVIF video i realtid. Därutöver kan man även övervaka alla typer av givare som har spännings- eller 4-20mA-utgång. Man konfigurerar enkelt enheterna via det inbyggda webbgränssnittet. Det behövs således inte några speciella mjukvaror utan man tilldelar enheterna en IP-adress, konfigurerar larmgränser och villkor via webbläsaren, sedan är det klart. Alla varianter kan larma självständigt via SNMP-traps, vissa modeller även via e-post och 4G.

AKCP-produktkatalog >>

Kompatibel med andra SNMP-övervakningssystem


AKCP sensorProbe+ och securityProbe är validerade för användning under flertalet av marknadens SNMP-övervakningssystem som HP OpenView, CA-Unicenter TNG, IBM Tivoli, Somix WebNM, Logalot och Denika, men kan självfallet användas tillsammans med alla SNMP-baserade programvaror som exempelvis open-source programmet MRTG eller det svenskutvecklade Intellipool Network Monitor. Även vissa  SCADA-HMI-programvaror har stöd för SNMP. Även AKCP har en avancerad övervakningsprogramvara, AKCess Pro Server, som man nu erbjuder alla AKCP-kunder till en mycket låg licenskostnad. Nu ingår även en avancerad CFD analysprogramvara i systemet, helt utan licensavgifter.

sensorProbe

sensorProbe2+ LCD

4 760

SEK

sensorProbe1+

2 950

SEK

sensorProbeX+

7 170

SEK

sensorProbe2+

4 160

SEK

securityProbe

Systemet har smarta givare som identifieras automatiskt då den ansluts.  securityProbe har åtta givaringångar och givarna ansluts med vanlig RJ45-kabel. Funktioner som Modbus-stöd och givarexpansion är standard. Tidsstämpla streaming video från anslutna kameror kan nu skickas till en fjärr-PC och lagras i en ringbuffer-AVI-fil med ett enda musklick.

Med funktionen Sensor Notification Wizard, som finns på securityProbe-systemet, sätter man enkelt upp olika larmvillkor, prioriteter och larmmetoder för olika händelser. Man kan även få larmeskalering om ett larm inte har kvitterats inom en viss tid. securityProbe har dessutom Secure Shell Terminal med avancerad kryptering av förbindelsen och integrerad detektering av ljud.

securityProbe 5ESV

17 100

SEK

securityProbe 5ESVA

17 100

SEK

Avancerad övervakningsprogramvara

AKCPro Central Monitoring Software

AKCPro Central Monitoring Software är en SNMP-övervakningsprogramvara som har utvecklats under tio år, fram till att vara ett komplett övervakningssystem för all IT-infrastruktur, inklusive IP-baserade kameror (ONVIF), miljöövervakning (temperatur, fukt vatteninträngning, rökdetektring, fläktövervakning m.m.) samt skalskydd med in- och utpasseringskontroll. All AKCP-hårdvara stöds liksom all annan utrustning som använder SNMP-kommunikation. Detta är den enda kompletta programvaran på marknaden med dessa kombinerade funktioner i en enda display.

Med skiktade kartor ”drill-down maps” kan man snabbt gå från en  larmöversikt till en detaljerad bild av en larmsituation med realtidsvideo.


Kontaktpersoner

Richard Klingspetz
013 - 35 70 38
richard@systemtech.se

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)