Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Mät­program­varan HTBasic 2021

HP9000 serien med datorer för mätsystem och instrumentstyrning satte en gång i tiden en standard inom industrin med "Rocky Mountain Basic" där ofta hundratals manår av programvaruutveckling var investerade. HTBasic har "räddat" många sådana projekt från HP-miljö till PC-världen och nu blir det ännu lättare att dels flytta gamla system till en modernare plattform, dels att använda HTBasic som plattform i nya projekt. HTBasic är ett riktigt ingenjörsspråk med avancerad grafik, matrisaritmetik signalanalys, komplexa tal, avancerade I/O-funktioner och avbrotts/felhantering.

HTBasic kombinerar enkelheten och interaktiviteten hos Basic med den avancerade aritmetiken hos Fortran och strukturerad programmering som i C och Pascal. I version 2021 så finns nu, förutom GPIB stöd, även stöd för integration av LXI-baserade mätsystem.

Kompatibilitet mot RMB bättre än 99%

Den senaste versionen 2021 innehåller en mängd nyheter som underlättar underhåll av gamla program men framför allt ger ett avsevärt bättre stöd för nyutveckling av program.


HTB 2021 stöder Windows 10, även med flerkärniga processorer. Den har fått en avsevärt förbättrad utvecklingsmiljö. Editorn har fått bokmärken, egendefinierade fonter m.m. Numera är även den numeriska kompilatorn en del av standardreleasen, vilket gör att man kan skapa mycket snabba beräkningsprogram.

Flera tidigare optioner är nu integrerade i standardprodukten. Med CSUB-toolkit kan man skapa egna kompilerade subrutiner som dramatiskt ökar beräkningsprestanda. Advanced Math Library är en samling subprogram för matematiska operationer som FFT m.m.
Med den senaste versionen har TransEra tagit ännu ett stort steg mot en toppmodern utvecklingsmiljö för befintliga och kommande versioner av Windows.

Bland nyheterna hittar du:


  • Ny Windows editor som kan arbeta utan radnummer
  • Printerdrivrutinerna (WIN-PRINT och GIF) har fått en rejäl uppdatering
  • Windows-debuggern har fått flera nya funktioner, bland annat för avlusning av indexerade vektorer och matriser
  • DLL-toolkit för anrop av externa funktioner

  • TRANSFER (DMA) för GPIB, serieportar och filsystem
  • LXI stöd för mätsystem via Ethernet
  • Ny variabeltyp LONG integer
  • STATIC variabler som ny variabeltyp
  • Utökat skrivarstöd

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)