0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

fitlet2

fitlet2 med 4 GB minne och 120 GB M.2 SSD.

5 081

SEK

ACAM 120

Akustisk kamera uppbyggd av en matris av 40 stycken 24-bitars digitala mikrofoner samt en videokamera.

90 980

SEK

PyroCAN

IP-klassad IR-givare. Täcker mätområdet -20°C till +1000°C.

3 120

SEK

M33

M33 är en modulär strömgenerator med ställbar förstärkning (1, 10, 100, 1000ggr) samt möjlighet att bandbreddsbegränsa signalen med fasta filtermoduler för lågpass-

4 530

SEK

M29

M29 är modulär strömgenerator med förstärkningsfaktor 1 och levererar en AC kopplad +/-10V signal vidare till mätinstrument med en bandbredd (-3dB) av 0,1 Hz .. >

2 060

SEK

Titan S8

Batteridriven portabel datalogger med tåligt chassi, 8 ingångar och 5" pekskärm.Du mäter:Temperatur 

14 900

SEK

Att tillvaron förändras är något man får räkna med i dessa dagar. Efter många framgångsrika år då vi arbetat upp Dewesoft till en marknadsledande position har Dewesoft nu beslutat att starta ett eget säljkontor i Sverige, om än litet. Vi fortsätter dock att serva våra kunder med både försäljning, support och lokal logistik runt Dewesofts produkter. Förutom 30+ års erfarenhet så har vi ett brett sortiment av givare och kringtjänster för att inte tala om alla högkvalitativa mätsystemprodukter och mätförstärkare från Dewetron. Kompletta systemlösningar och bra support är vår styrka.

Vi ser även fortsatt stora framgångar inom segmentet fläktlösa industridatorer där vi har ett mycket brett sortiment som ständigt utökas. Därtill kommer två nya leverantörer av industri-SSD med inbyggd UPS för dataskydd vid strömavbrott. Här kan vi leverera kompletta maskiner med alla komponenter klassade för -40°C till +85°C i drift.

Vi har två trevliga nyheter i detta utskick. Den första är vår akustiska kamera ACAM 120 en perfekt kompanjon när man letar efter ljud eller oljud som ställer till problem. Den andra är Titan 8, en kompakt liten logger med färgskärm och 8 universella ingångar, perfekt som en liten servicelogger. Den finns tillgänglig i vår webbshop med en attraktiv prislapp.

Julen närmar sig snabbt så jag vill passa på att önska alla kunder och partners en riktigt skön och avkopplande helg!

Richard Klingspetz, VD

Christmas banner (English)

Kraftigt nedsatta priser på utvalda varor och introduktionspriser på nyheter! Titta in och fynda >>

Nytt i demoparken

Efter nyår händer det saker. Vi kommer få in riktigt roliga produkter i vår demopark bla ACAM-120 (Akustisk kamera, som ni kan läsa om i Mätressen), TRIONet (ny produkt från Dewetron), Titan  S8 (Behändig universallogger) m.f.  Vill ni se dem live? Boka in ett möte med oss. Kommer ni hit bjuder vi på Linköpings kända surdegskardemummabullar!

Nytt nummer 

Vår papperstidning Mätressen har i och med detta nummer konverteras till digitalt formspråk. Du kan nu kontakta oss direkt om det är en produkt eller artikel som är intressant. Vi uppskattar din feedback och vill bli bättre på att ta upp intressanta ämnen.

Läs Mätressen här >>

ARTIKLAR


Akustisk kamera från Signal Interface Group

En akustisk kamera är ett oumbärligt hjälpmedel när man letar efter källan till ett missljud eller störning. Tyvärr är det dyra instrument vilket har begränsat användningen inom många områden.

Kompakt fristående universallogger med 5” pekskärm

Titan S8 är en ny 8-kanalig lättanvänd handhållen multifunktionslogger utmärkt för felsökning och underhåll.

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT vid order över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00

Få vårt NYHETSBREV !
Ta del av nyheter och erbjudanden