Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

Ljud- och vibrationsmätning

Vårt sortiment av produkter för vibrations- och ljudmätningar täcker allt från små portabla system med höga prestanda till stora distribuerade mångkanalssystem. Förutom mätningar innefattar detta också stimuli för excitering av exempelvis skakbord m.m. Nu har vi även utökat sortimentet med instrument för konditionsmätning och övervakning.

SIRIUS

En modulär, USB-ansluten dataloggerserie med smått exceptionella prestanda i ett mycket kompakt och robust format. Varje modul har åtta individuellt isolerade (± 1000 V) in/utgångar och en synkron CAN-port. Flera moduler kan kombineras för ett mångkanalsystem.

Lär dig mer om SIRIUS >>

Human vibration

Optionen Human Vibration till programvaran DEWESoft  täcker alla mätningar enligt ISO-normerna 2631-1, 2631-2 och 2631-5.

Modulen täcker både helkroppsvibrationer och hand-armvibrationer. Helkroppsvibrationer mäts med hjälp av en treaxlig sätesaccelerometer som klarar upp till 50g.

ISO 2631-1 standarden täcker grundläggande  förutsättningar och beräkningsalgoritmer medan 2631-2 mera är inriktad mot byggnadsvibrationer.

ISO 8041 definierar den mätmetodik som skall användas.

ISO-2631-5 definierar beräkningen av ryggradens och korsryggens respons när den utsätts för vibrationer. Standarden definierar beräkningen av den vibrationsdos som yrkesförare utsätts för när de kör på dåliga vägar eller över vägbulor. För höga nivåer och långvarig exponering kan leda till permanenta skador.

KB103SVD

Treaxlig sätesaccelerometer, för mätning enligt ISO 10326-1och ISO 7096. IEPE, 100mV/g.

21 620

SEK

Mätkort för ljud och vibration

FFT-spektralanalys är ett centralt moment vid ljud- och vibrationsmätning.
Vid datainsamling för spektralanalys är det viktigt att A/D-kortet är utrustat med antivikningsfilter. Ett antivikningsfilter filtrerar bort alla frekvenskomponenter över halva samplingsfrekvensen.

Här hittar du mätkort för ljud och vibration >>

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT vid order över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00

Få vårt NYHETSBREV !
Ta del av nyheter och erbjudanden