Logo för System Technology Sweden AB
Logo för System Technology Sweden AB

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0SEK

Till varukorgen-ikon

0

DEWE3-PA8 Power Analyzer

Kompakt distribuerat och synkront power-mätsystem

Pris från:

0

SEK

Antal

Beställningsvara. Leveranstid 3 till 4 veckor.

Art.nr.: DEWE3-PA8

DEWETRON DEWE3-PA8  är den kompletta lösningen för analys av elmotorer, frekvensomvandlare eller kompletta drivlinor där man har krav på samtidig analys av alla delsystem. 

 • Upp till 16 effektkanaler med kapacitet att beräkna effektparametrar, även för fasstyrda motorer (upp till 9 faser) gör DEWE3-PA8 till  en komplett power analyzer.
 • Hög noggrannhet: 0.01 % low range error
 • Högt dynamikområde, 18 bitars A/D-omvandlare
 • Upp till 10 MHz sampling per ingång
 • Mätområde 1000 V / 20 A (crestfaktor 2)
 • 11.6″ multi-touch skärm, modulär design och enkel expansion
 • Blandade signalingångar (lågspänning, digitala, RPM, temperatur, CAN)
 • Smidig integration med testbäddar via Ethernet TCP/IP, USB 3.0 och ASAM MDF4 protokoll
DEWE3-PA8 Mixed Signal Power Analyser för prestandakrävande kraftanalys och kontinuerlig inspelning av alla typer av signaler.
undefined


MULTI-POWER ANALYSATOR 

Upp till 16 effektkanaler med kapacitet att beräkna effektparametrar, även för fasstyrda motorer (upp till 9 faser) gör DEWE3-PA8 till  en komplett power analyzer.

RECORDER FÖR BLANDADE SIGNALER
 

Kurvformer, blandade signaler och effektanalys? DEWE3-PA8 klarar alla. Tillförlitlig kontinuerlig inspelning av alla analoga och digitala signaler och toppklass poweranalys samtidigt. Upp till 10 MS/s/ingång och hög signaldynamik garanterar data med hög kvalitet och integritet. 

INTEGRATION MOT TESTBÄDDAR 

Smart interfaceteknik gör det enkelt att integrera en DEWE3-PA8 i automationssystem och testbäddar. Tillförlitlig datatransmission, enkel fjärrstyrning och konfiguration får man genom TCP/IP-baserade standardprotokoll (som ASAM) och standardiserade filformat. 

FÖRDEFINIERADE VIRTUELLA INSTRUMENT 

Dedikerade virtuella instrument med klassisk design ger snabb tillgång till kritiska data. En fördefinierad display för varje användardefinierad grupp av effektkanaler visar en översikt, ett vektorskop och en övertonsgraf.  En mängd fördefinierade ikoner och grafer är tillgängliga för att skräddarsy presentationen som just du vill ha den. 

HÖGUPPLÖST SKÄRM OCH MULTI-TOUCH 

Den inbyggda högupplösta 11.6” displayen  är mycket ljusstark för bästa läsbarhet med gott om utrymme för egna fördefinierade  skärmar.  De få inställningar som behövs är lätt åtkomliga via den interaktiva pekskärmen. 

STANDARDER 

Analys av harmonics, interharmonics och högre frekvenser såväl som spänningsvariationer och flicker beräknas enligt följande standarder. 

 • IEC 61000-4-7 
 • IEC 61000-4-15 
 • IEC 61400-21 

ENKEL EXPANSION 

Behöver du flera ingångar? Inga problem, PA8-serien kan expanderas på flera sätt. Bygg ut med en ny TRION™ modul, om det finns en ledig kortplats. En TRIONet eller någon annan enhet i TRION-familjen ger önskad expansion. Insamlade data synkroniseras automatiskt mellan enheterna. 

AKTIV GIVARMATNING 

Tack vare den inbyggda givarmatningen slipper man onödiga externa burkar.  De flesta givare kan kopplas direkt till DEWE3-PA8. De flesta typer av givare med ±15 V eller +9 V  är kompatibla, även krävande varianter som zero-flux transducers kan anslutas direkt. 

STORT DYNAMIKOMRÅDE 

Snabb sampling, 18-bit A/D-omvandlare samt signalkonditionering med  linearitet i toppklass  ger högsta dynamikprestanda inom hela inområdet. Tack vare 0.01 % fel på låga områden får man hög noggrannhet med DEWE3-PA8 även på svaga signaler. Garanterad noggrannhet genom hela analysen.

Tillverkare: Dewetron

Tillbehör/Relaterade produkter

 

Inga produkter hittades

Mätsystem från System Technology sedan 1986

Vi på System Technology har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, givare, industriell it, mätprodukter, mätsystem och komponenter/datorer för inbäddade system. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, och erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Vi sätter en ära i att verkligen kunna de produkter vi jobbar med och att förstå våra kunders önskemål, även ur en strikt teknisk synvinkel.

System Technology Sweden AB är ett helt självfinansierat och oberoende företag som ligger i centrala Linköping, bolaget startades 1986. Vi är finansiellt stabila och är idag sju personer som arbetar i företaget.

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet!

FRI FRAKT för order via shopen - över 5000:-
SÄKER BETALNING

För att kunna använda webbplatsen på bästa sätt behöver du ha Javascript aktiverat

SYSTEM TECHNOLOGY SWEDEN AB

Linnégatan 14
582 25 LINKÖPING

Tel. 013-35 70 30
sales@systemtech.se

www.systemtech.se

Organisationsnummer: 556280-7890
Bankgiro: 490-5220
VAT NR: SE556280789001

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08:00-17:00 (Lunchstängt 12 -13)
Fredag
08:00-16:00 (Lunchstängt 12-13)